miércoles, 2 de abril de 2014

EL COS ESPECULAR



En la nostra societat, la del segle XXI, s'està posant cada vegada més de moda el cos perfecte. El cos perfecte en els hòmens és distint que el de les dones però la seua dificultat a aconseguir-los els unix. Els hòmens busquen un cos musculat  amb uns abdominals ben definits, molts prenent-se batuts de proteïnes i dietes rares per a tindre més múscul i que es vegen els abdominals (difícil perquè en els hòmens el greix s'acumula en la panxa) i les dones un cos prim i al mateix temps amb pits grans, cosa molt difícil que moltes opten per la cirurgia ja que això depén del físic de cada una i no es pot canviar amb la naturalesa. I també opten per dietes basades a menjar molt poc.

Diàriament apareixen casos nous de trastorns alimentaris, i tot això és provocat per una societat que insistix a fer culte al cos, buscant una bellesa exterior perfecta que mai arribaran a tocar. Tot este culte al cos ve provocat per les grans empreses de moda i cosmètica amb fotos de models, retocats amb photoshop, que aparenten ser perfectes, però no ho són. I tot perquè nosaltres consumim els seus productes i puguen enriquir-se cada vegada més.


La meua conclusió és que la verdadera bellesa està en l'interior, no en l'embolcall. La millor manera de ser feliç és voler-se a un mateix, amb els seus defectes i les seues virtuts, assumint que el pas dels anys anirà provocant una degeneració de tots els òrgans del nostre cos, incloent el més extens, la pell i això hem de veure-ho bé perquè és pura naturalesa.





1 comentario:

  1. En general, ¿estás satisfecho de tu seguimiento hasta ahora? Si la respuesta es "no", ¿qué vas a hacer al respecto? El blog de la asignatura y en la "Comunidad EdMov" te pueden dar ideas.

    ResponderEliminar